INSPIRERANDE MÄNNISKOR

För dig som letar efter det vackra och goda i livet!
Vi uppmärksammar inspirerande och kreativa människor, företeelser och saker som kan göra ditt liv lite mer glittrande, spännande, hälsosamt och hållbart.

David Hjalmarsson – Vinkonnässör och östermalmsbo

David Hjalmarsson provsmakar Östermalm Champagne i vår artikelserie  "Tilltugg med …". En riktig champagneälskare som smakat över 500 champagner. Möt honom i en intervju hemma hos honom i Hovstallet.

Hannah Gerner – Ambassadör för Östermalm Champagne

Möt vår ambassadör för Östermalm Champagne i en bubblande intervju hemma hos henne nära Karlaplan i Stockholm. En riktig östermalmsbo och festpingla, som älskar att mingla med vänner och gå på events.

Diana Wahlborg – Street-art- och omvandlingskonstnär

En lysande stjärna på konsthimlen i Stockholm, med många järn i elden. En passionerad konstnärsjäl med stark intuition och stort driv för att utforska det underliggande och oupptäckta.

Matthias Lavesson – Headpiecedesigner, kreatör & frisör på Södermalm

Osbyprofilen och södermalmfrisören besitter en unik kreativitet och djärvhet. Bland annat skapar han något så extravagant som skräddarsydda headpieces för celebriteter.

Anna Charlotte Rosenberg Bosten – Textilkonstnär och holistisk inredningsdesigner

Naturligt material, naturliga färger – av det skapar hon fantastiska mattor och vackra inredningsdetaljer för hemmet och livet. Allt i en holistisk anda med inspiration av den tusenåriga läran Ayur Veda.

Fredrik Schelin – Champagneexpert med passion för jorden och bordet

Champagneexpert med stor passion för den bubblande drycken, jorden, människorna och vinmakeriet i Champagne, som blivit en av de största champagneprofilerna i Sverige.