GDPR – INTEGRITETSPOLICY

Så här använder och skyddar Champagne Life dina personuppgifter:
Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du registrerar dig eller fyller i ett formulär på vår webbplats på Hemsida24 eller när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Syftet kan vara anmälan som medlem till våra events, anmälan till tävlingar eller liknande eller när du genomför ett köp i vår Champagne Life Shop. Vi samlar även in information när du anmäler dig till olika saker via mejl.

Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, betalda medlems-/entreavgifter, betalda köp med telefonnummer eller konto-/kreditkort.
EttOrd AB är lika ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig). Du kontaktar oss genom kontaktsidan på vår webbplats.

Facebook. Champagne Life hanterar ingen information om personer eller vad de gör på vår Facebooksida. Facebook följer den gällande dataskyddslagen i EU och kommer att följa GDPR. Läs mer här.

YouTube. Som medverkande på våra events godkänner du att vi kan komma att filma våra events och därmed finns det möjlighet att du blir intervjuad eller kommer att synas i våra filmer för offentlig publicering.

Användning av informationen
Informationen du lämnat till oss kommer att användas för att kontakta dig i olika sammanhang. Det kan vara att skicka nyhetsbrev, erbjudanden, beställningar, tack-/gratulationskort eller inbjudningar till dig. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.
 
Dina rättigheter som registrerad
Du har rätt att begära tillgång till de uppgifter vi behandlar om dig och begära att de rättas eller raderas, att vi slutar använda dem eller att få ut dem i ett digitalt läsbart format.
 
Informationsskydd
Vi lämnar inte ut dina uppgifter till obehöriga personer och skyddar dina personuppgifter genom lösenord med mera för hög säkerhetsnivå. Vår webbplats hostas av Hemsida24 och vårt nyhetsbrev av Företagsnamn.
Läs deras integritetspolicys här:
Hemsida24
Företagsnamn