Sveriges lyxigaste, vackraste och coolaste champagne – Liberty Champagne Grand Cru – för frihet och kreativitet

Frihet, konst och högsta kvaliteten på champagne i en skön förening – det är vår Liberty Champagne Grand Cru Artwork Collection by Diana Wahlborg!

IMG_3078JPG
Liberty Champagne "Bling Special" Grand Cru Artpiece by Diana Wahlborg. Mer glamourfaktor och värdefull fri kreativitet och konstnärlighet kan det knappast bli!

”Det hela började när jag fick smaka denna fantastiska champagne från vår champagnegård Sadi Malot. Liberty Champagne är en 100 % pinot noir-champagne blanc de noir och dessutom gjord av Grand Cru duvor från Verzy, extra brut (extra torr) och årgångschampagne 2019.

Det tickade alla boxar för mig! Och jag ville skapa något alldeles speciellt av denna exceptionella champagne, som jag bara älskade.

Jag ville göra Liberty Champagne till en symbol för frihet och kreativitet.Tanken slog mig då att göra varje flaska till ett unikt konstverk för att manifestera det höga värde som friheten har, inget är värdefullare.

Och av en händelse hade jag precis träffat Diana Wahlborg på ett event och tyckte hennes fantastiska, intuitiva konst skulle passa perfekt på flaskan och göra den lika unik som innehållet.

Sagt och gjort, jag frågade henne och hon blev jätteglad för frågan. Och på den vägen är det …”

Marie Ericsson Drotte
Co-Founder Bonnebox Champagne

Varje flaska Liberty Champagne är ett unikt konstverk, numrerad och signerad av Diana Wahlborg. An artpiece in limited edition.

Liberty Champagnejpg

Resultatet av vårt samarbete blev kanske Sveriges just nu coolaste och vackraste champagneflaska.

Diana Wahlborg är en street-art/popartist på frammarsch i Stockholm. Hennes konst är inspirerad av post-modern-art som Andy Warhol och Mimmo Rotella och mycket intuitiv, spirituell och kreativ.

Vi har även skapat en presentbox med Liberty Champagne som finns i vår Champagne Life Shop.

IMG_2790jpeg
IMG_2798jpeg

Det går också att göra flaskan till oljelampa efter att man druckit upp innehållet. Perfekt inredningsdetalj för champagnefantasten. Oljelampsveke och vekhållare finns snart i vår Champagne Life Shop. Låt frihetens ljus lysa i mörkret!

IMG_3019jpeg
IMG_3031jpeg
IMG_3035jpeg

Vill du bli ägare till ett unikt konstverk med ett fantastiskt innehåll, gå in här och läs mer. Det är en begränsad upplaga och alla flaskor är numrerade och signerade.
https://www.bonnebox.se/.../liberty-champagne-grand-cru...

Finns på Systembolaget. Bestnr: 51627 Pris: 1.499 SEK

Diana Wahlborg #LibertyChampagne #Liberty #Frihet #Champagne #bonnebox #champagnelife #Art #ArtworkCollection #signerad #limited #presentbox #champagnepresent #lyx #lyxpresent #grandcru #blancdenoir #pinotnoir #ChampagneLifeShop #vackrastepresenten #konst